TBA1003 Telescopische Wasborstel tot 4.60 meter

o-TBA1003

Nieuw product

Met deze FERM uitschuifbare borstel is het schoonmaken van jouw huis een stuk efficiënter. Ben je bezig met het schoonmaken van ramen, dakpannen, zonnepanelen of gevels, deze borstel is speciaal ontworpen om jouw schoonmaakklus snel en makkelijk tot een goed einde te brengen.

Dankzij de uitschuifbare borstel, die maar liefst 4,6 meter lang is, kun jij makkelijk bij lastig te bereiken plekken komen zonder dat je een ladder nodig hebt. Tel daar je eigen lichaamslengte bij en je kan schoonmaken tot een hoogte van zo’n 6,1 meter.

De borstelharen zijn stevig om hardnekkig vuil en aanslag effectief te verwijderen. Daarnaast zijn de borstelharen zacht genoeg om oppervlakken niet te beschadigen. Daarnaast is de borstel voorzien van een handige zeepdispenser, zodat je makkelijk schoonmaakmiddel kan toevoegen aan het water. Zo hoef je geen emmer met sop meer te gebruiken en bespaar je heel veel tijd en moeite.

Met deze uitschuifbare wasborstel is schoonmaken voor jouw vanaf nu een fluitje van een cent. Het is een duurzame en praktische oplossing die jouw klus  makkelijker zal maken. 

Meer details

32,95 € incl. btw

Meer informatie

Kleur Meerkleurig
Materiaal Metaal, PVC, schuimrubber
Afmeting minimaal 1,5 m
Afmeting maximaal 4,6 m
Afmeting PVC slang 6 m
Inhoud set 5x telescoopbuizen, 1x PVC-slang, 1x zeepdispenser, 1x borstelkop