Nieuwe producten

SPEELGOED

Walachia maakt sinds 1991 traditioneel en educatief houten speelgoed van hoge kwaliteit in Tsjechië. Ze gebruiken beuken- en dennenhout uit Tsjechische bossen. In het begin hadden ze 5 soorten en nu produceren ze 45 soorten kits.

Met deze kits worden vaak zowel de volwassenen als de kinderen vermaakt. Onze kits zijn educatief, esthetisch en natu...

Walachia maakt sinds 1991 traditioneel en educatief houten speelgoed van hoge kwaliteit in Tsjechië. Ze gebruiken beuken- en dennenhout uit Tsjechische bossen. In het begin hadden ze 5 soorten en nu produceren ze 45 soorten kits.

Met deze kits worden vaak zowel de volwassenen als de kinderen vermaakt. Onze kits zijn educatief, esthetisch en natuurlijk speelgoed, dat milieuvriendelijk en veilig is voor kinderen. Onze kit ontwikkelt de verbeeldingskracht en handmatige vaardigheden van een kind, leert ze geduld en logisch redeneren en laat ze zien dat zelfs in de wereld van vandaag vol technologie klassiek speelgoed niet saai is.

Een lange levensduur van kits wordt gegarandeerd door een combinatie van hoogwaardig massief hout en een perfecte verwerking. Dankzij het gebruikte massief hout zien de bouwpakketten eruit als echte constructies.

WALACHIA®-kits kregen de prijs "Proper Toy" die wordt ontvangen door speelgoed dat aan een aantal criteria voldoet, van kwaliteit via gezondheid, veiligheid en hygiëne tot educatieve voordelen voor het kind. Alle kits hebben CE-certificaat.

Meer

SPEELGOED Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Wooden HOBBY KIT

    Voor kinderen vanaf 8 jaar is een houten HOBBY KIT ontworpen, die verkrijgbaar is in 36 modellen - van de eenvoudige klokkentoren of het gebouw tot het kasteel geplakt uit 607 onderdelen. In elke kit vindt u stapsgewijze diagraminstructies, d.w.z. pictogrammen, met symbolen voor afzonderlijke werkhandelingen, om precies gemaakte prisma's van grenenhout te lijmen. Daarnaast bevat het pakket ook een kort hoofdstuk uit de constructie en geschiedenis van volksarchitectuur. Om kits te lijmen heb je gewone lijm voor hout en papier nodig, deze wordt niet meegeleverd, maar kan wel separaat op de site gekocht worden

    De afgewerkte gebouwen zijn mooie accessoires voor kinderkamers en kamers van kleuterscholen. Kinderen kunnen speelgoedauto's, poppen, speelgoedsoldaatjes of dieren toevoegen en een hele stad creëren.

  • Vario

    Kinderen vanaf 5 jaar zullen urenlang plezier en zorgvuldig werk beleven met VARIO-kits - 9 varianten kunnen willekeurig worden samengesteld en afgebroken tot tientallen modellen van gebouwen. Deze verschillen in het aantal onderdelen, het dakontwerp en de verpakking. Al deze modellen zijn compatibel met elkaar en kunnen tientallen verschillende gebouwen bouwen. Voor praktische opslag en duurzaamheid zijn VARIO-kits opgeborgen in stevige kartonnen dozen, kits in de VARIO SUITCASE-uitvoering worden opgeborgen in de praktische koffers en de VARIO BOX zijn verborgen in een massieve kist van beukenhout en multiplex, met wielen.

    In kinderdagverblijven en kinderkamers niet alleen als opbergruimte voor kit, maar ook als onderdeel van het zitmeubel