JSM1036 Decoupeerzaag Accu 20V Bekijk groter

JSM1036 Decoupeerzaag Accu 20V

m-JSM1036

Nieuw product

Snoerloos en wendbaar, met deze decoupeerzaag is de klus zo klaar!

Ontdek deze accu decoupeerzaag ! Zelfs bij langdurig gebruik presteert deze zaagmachine goed door een FPower 20V wisselaccu, die door Lithium-ion-technologie geen memory-effect of zelfontlading kent. De decoupeerzaagbladen zijn zonder gereedschap te verwisselen en de zaaghoekinstelling is traploos verstelbaar van 0-45°. De decoupeerzaag heeft 1 fijnzaagstand en 3 verschillende pendelstanden. De zaag beweegt dan niet alleen op en neer, maar ook iets naar voren en naar achteren. Dat is ideaal voor het zagen van lange stukken in zacht materiaal.

Deze decoupeerzaag wordt als een ‘’losse body’’ zonder een accu en oplader geleverd. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu optioneel bijbestellen. Wanneer je de decoupeerzaag wilt combineren met een andere machine uit het FPower 20V Platform heb je aan 1 accu en sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Met deze pendeldecoupeerzaag kan je de krapste vorm- en bochtzaagsneden aan.

Zaag altijd in een snelle, rechte lijn dankzij de parallelgeleider en de handige lasergeleider. Daarnaast zit er een LED-werklicht op deze decoupeerzaag voor verlichting van de zaagsnede, ook op donkere werkplekken. Geniet van een prettige greep door de softgrip op het handvat en voorkom ongewenste inschakeling van het apparaat met de veiligheidsschakelaar. Gebruik deze decoupeerzaag voor het zagen van bijvoorbeeld laminaat, maar ook voor het maken van vormen in hout, metaal en kunststof.

Meer details

45,95 € incl. btw

Datasheet

Voltage20 V
Aantal BatterijenBody-only
Soort BatterijLi-ion
Type ZaagDecoupeerzaag

Meer informatie

Specificaties
- Spanning 20V
- Onbelast toerental stand I 0-400/min.
- Onbelast toerental stand II 0-1.500/min.
- Chuck capaciteit Ø2-13mm
- Koppelposities 21+1
- Max. koppel (hard) 40Nm

Functies
- LED-werklamp
- Boorkop met enkele huls 2-13 mm
- Instelbare koppelinstellingen
- Twee mechanische snelheidsinstellingen
- Variabele elektronische snelheidsregeling
- Zachte greep

Accessoires