AGA1033P Polijstschijven set – Universeel – Ø180MM

o-AGA1033pP

Nieuw product

FERM Industrial – Polijstschijven set – Universeel – Ø180MM – Polijstspons – Wollen polijstschijf – Klittenband – voor AGM1084P, AGM1120P

Professionele kwaliteit polijstschijven, voorzien van klittenband waardoor de schijven eenvoudig te bevestigen zijn. De schijven zijn geschikt voor het polijsten van auto, boot of motor. De set bestaat uit een wollen polijstschijf, een polijstspons en een opbergtas. De polijstpons is 30mm dik en heeft afgeronde hoeken. De wollenpolijstschijf heeft een stevige achterkant en is voorzien van goede kwaliteit wol.

De schijven hebben een diameter van 180mm en zijn onder andere geschikt voor de FERM AGM1084P en AGM1120P polijstmachine, maar ook voor andere merken polijstmachines met een 180mm steunschijf die voorzien is van klittenband.

Wat zit er in de verpakking?

  • 1x Wollen polijstschijf
  • 1x Polijstspons
  • 1x Opbergtas

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Schijf doorsnede180

Meer informatie

Over FERM Industrial:

Speciaal voor vakmensen, bouwvakkers en overige professionele gebruikers van professioneel elektrisch gereedschap, heeft FERM het FERM INDUSTRIAL gereedschapsassortiment ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. En dat alles voor een betaalbare prijs. Het FERM INDUSTRIAL assortiment bestaat uit een breed scala van betaalbare en hoogwaardige elektrische gereedschappen en bijpassende accessoires voor de professionele markt. Alle FERM INDUSTRIAL producten worden ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en getest volgens strenge Europese normen.