Postzegel Bekijk groter

Postzegel

o-postzegel

Nieuw product

Helaas is het in de webshop niet mogelijk een scheiding te maken tussen enveloppost en pakketpost, vandaar deze optie.

Wanneer verzending per enveloppost mogelijk is (uitsluitend na contact per mail) kunt u het doorgegeven aantal postzegels bij de order opzetten. Dat is meestal tussen 2 en 5 postzegels. HET MINIMUM AANTAL IS 2 POSTZEGELS. Dit bespaart u verzendkosten. Maar wel het gemak van iDeal betaling.

Zet het doorgegeven aantal van POSTZEGELS in uw winkelwagen. Bij het afrekenen (tabblad 04. Verzending ) dan selecteren dat u "de bestelling komt afhalen". Natuurlijk wordt de zending dan met enveloppost verzonden. Hierbij is er geen mogelijkheid tot track en trace. VERZENDING PER ENVELOPPOST IS VOOR UW RISICO. Dit omdat wij geen track en trace hiervoor hebben. Verzenden per enveloppost kan alleen in Nederland, voor Belgie is dit niet mogelijk dan zijn wij verplicht het per pakket te verzenden.

(maar een postzegel kost toch € 1,09 dat klopt, echter moeten wij hier 21% btw over berekenen, wordt de zending verzonden in een nieuwe bubbelenvelop. Daarnaast vragen de iDeal provider en de bank ook hun deel en zit er een deel handelingskosten in verwerkt.

Meer details

1,80 € incl. btw

Minimale afname van het product is 2

Meer informatie

Verzending op uw risico.