Accu Kitspuit 20V EXCL. ACCU EN SNELLADER

m-CG501DC

Nieuw product

Een goede kitklus vereist kracht, nauwkeurigheid en uiterste concentratie; je wilt absoluut zeker zijn dat íedere kitnaad perfect is. Een consistente toevoer van kit is daarbij van groot belang, maar met een normaal kitpistool moet je daar vaak hard voor knijpen. Dat kan leiden tot verzuring en pijnlijke pezen. Met de accu kitspuit kun je dat ongemak voorgoed vaarwel zeggen!

Krachtige KiloNewtons en nauwkeurig als een PRO

Met deze elektrische kitspuit gaat de toevoer als vanzelf. En hoe! De sterke 20V motor verzorgt een duwkracht van maar liefst 1.18kN/120kg. Daarnaast zorgt de constante druk op de koker voor een evenredige en nauwkeurige toevoer. Daar kan (bijna) geen prof tegenop!

Dankzij de variabele snelheidsregeling is er keuze uit 4 toevoersnelheden (variërend van 1mm tot 4mm p/s), en dankzij de lock-on knop hoef je niet constant de aan/uit knop in te drukken, wat éxtra comfortabel werkt. Zo hoef jij je alleen nog te focussen op het netjes aanbrengen. Dát scheelt! Ook voor personen die wat minder kracht in de handen hebben wordt kitten zomaar een toegankelijke klus.

Druk… tot de láátste druppel

Naast het bieden van kracht en nauwkeurigheid is er nóg een groot voordeel: omdat de druk tot het einde onverminderd hoog blijft, wordt de koker volledig leeg geperst. Géén verspilling dus! Milieuvriendelijk, en fijn voor de knip.

Volledig compatibel, volledig inzetbaar

Dit kitpistool is geschikt voor alle standaard patronen van 290-310ml en alle gebruikelijke kit- en lijmsoorten. Door de hoge druk kun je ook probleemloos met dikkere materialen werken. Dit maakt ‘m geschikt voor alle kitklussen die je gewend bent (zoals plinten plaatsen, isolatie lijmen, badkamer/keuken afkitten, ramen afdichten en natuursteen afkitten), en ook voor (plat)dakbedekking met EPDM lijm/seal.

Vertrouwd

Zoals je gewend bent, is ook deze machine weer tot in de puntjes verzorgd. De kitspuit is relatief licht en compact en daardoor erg handzaam. Het handvat is uitgevoerd met Soft Grip zodat je langdurig comfortabel kunt werken. De degelijke bouw met stevige materialen (zoals een metalen kokerhouder en duwstang) zorgen voor een lange levensduur.

Deze elektrische kitspuit maakt zichzelf een ónmisbare toevoeging aan het VPower arsenaal. Echt zo’n machine waarbij je direct uitroept: “Dit had ik véél eerder moeten hebben!”

Belangrijkste voordelen van de Accu Kitspuit:

 • Krachtige 20V motor met 1.18kN/120Kg duwkracht voorkomt pijnlijke handen/armen.
 • Constante toevoer van kit zorgt voor professionele nauwkeurigheid.
 • Toevoersnelheid in 4 stappen regelbaar, van 1 tot 4 mm/s.
 • Met lock-on knop voor continue toevoer.
 • Minder verspilling: de machine perst de koker volledig leeg.
 • Een uitkomst voor mensen met verminderde kracht in de handen.

VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je Kitpistool?

Dit kitpistool wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VPower 20V Platform. Je kunt de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s en oplader optioneel bijbestellen. Wanneer je de kitspuit wilt combineren met andere machines uit het VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met snellader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Specificaties:

 • Voltage: 20V
 • Aanvoersnelheid: 1 - 4mm/sec
 • Duwkracht: 1.18kN/120kg.
 • Geschikt voor patroon: 290 - 310ml
 • Gewicht (excl. Accu): 1.4 kg.

Meer details

44,95 € incl. btw

Datasheet

Voltage20 V
Aantal BatterijenBody-only
Soort BatterijLi-ion

Meer informatie

Geleverd in iets beschadigde kartonnen doos, vandaar extra scherp in prijs.

Accessoires