SGA1004 Spray gun set - 8 positions Bekijk groter

SGA1004 Spray gun set - 8 positions

o-SGA1004

Nieuw product

SGA1004 Spuitpistool set 

Deze FERM SGA1004 spuitpistoolset is ideaal voor alle besproeiingstaken dankzij de 8 verschillende spuitpatronen van de multi-nozzle en de variabele instelbare spuitpistoolradius.
De rubberen softgrip handgreep van beide spuitpistolen zorgt voor een zeer comfortabele grip, waardoor planten water geven, muren schoonmaken, de auto wassen en nog veel meer klussen met de tuinslang een stuk makkelijker en comfortabeler worden!


Spuitpistool, multispray
Voor meerdere water- en reinigingstaken met 8 instelbare standen, denk bijvoorbeeld aan een zachte mist tot een harde straal. Verder heeft dit spuitpistool een vergrendelbare trekker zodat u moeiteloos continu kunt spuiten. Het spuitpistool is uitwisselbaar met alle andere bekende merken.

Waterpistool
Het spuitpistool is te gebruiken voor diverse klussen zoals het besproeien van de tuin en het wegspoelen van zeepresten van je auto. Door de sproeikop te draaien, kan de waterstraal worden aangepast van een brede vernevelde straal naar een krachtige straal. Dit spuitpistool heeft een vergrendelbare trekker waardoor je moeiteloos continu kunt spuiten. Het spuitpistool is uitwisselbaar met alle andere bekende merken.


Wat zit er in de verpakking?
- 1x Multi-spuitpistool
- 1x spuitpistool

3,95 € incl. btw