AGM1060S Haakse slijper 750W 115mm

m-AGM1060S

Nieuw product

Deze compacte 115mm haakse slijper AGM1060S heeft een vermogen van 750 Watt. De AGM1060S is uitgevoerd met paddle switch voor veiligheid en bedieningsgemak in elke gebruikspositie. Met behulp van de spindelblokkering en bijgeleverde sleutel zijn afbraam- en/of slijpschijven eenvoudig te wisselen. De beschermkap heeft een snelspan-sluiting waarmee de kap eenvoudig in de juiste positie geplaatst kan worden. De machine heeft softgrip voor comfortabel gebruik.

Meer details

37,95 € incl. btw

Datasheet

Schijf doorsnede115
Vermogen750 Watt
Voltage220 V
Soft-startNee

Meer informatie

Deze haakse slijper van Ferm wordt geleverd met een robuuste zijhandgreep die eenvoudig op 3 posities te monteren is. Dit biedt optimale controle tijdens afbramen of (door)slijpen. Inclusief spansleutel voor het vastzetten van de slijpschijf. De haakse slijper is uitgerust met een rubber kabel van 3 meter.

De FERM AGM1060S is een compacte slijper en zeer geschikt voor het (door)slijpen en afbramen van metaal, staal, aluminium en steen. Dankzij de snelspansluiting is de beschermkap van de machine gemakkelijk op de juiste positie te plaatsen. Wanneer je van slijpschijf (115mm) wilt wisselen zorgt de spindelblokkering, samen met de bijgeleverde spansleutel, ervoor dat dit snel en eenvoudig gebeurt.

Accessoires